Uppgång & Fall

Avsnitt 25: I identitärernas värld, där pubishår blir slutreplik

2019-09-12

I vårt tjugofemte avsnitt fortsätter vi ta oss an Göran Dahls bok ” Folk och identitet”. I detta andra avsnitt av tre om identitärerna diskuterar vi vidare med utgångspunkt i deras antisemitism, islamofobi (antimuslimism), konspiracism och antifeminism. Det blir också lite avhyvling av deras idealism, historiesyn, synen på klass, om de som ”rörelse” har någon framtid att tala om och hur ser vi nu på det här med identitärer och nazister… egentligen?

Dessutom mycket mer!

Musik: Techno Man av New Waver

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu