Prenumerera

Börja prenumerera på Brand för endast 200 kronor om året!

Brand drivs helt ideellt. Det betyder att ingen ersättning utgår till vare sig redaktion eller andra medverkande. Din prenumeration hjälper oss att kunna ge ut Brand!

Det enklaste sättet att teckna en prenumeration på är att betala med kort genom formuläret nedan. Då debiteras du på 200 kronor årsvis och din prenumeration förnyas automatiskt. Smidigast för dig och för oss, och detta utan bindningstid. Vi använder Stripe för betalningarna och hos oss lagras aldrig dina kortuppgifter.

  • Pris: 200,00 Kr
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Det går även att köpa ett nummer eller en prenumeration genom att betala via plusgiro 478 24 80-0, eller Swish 123-472 75 58 (Kulturföreningen Brand). Glöm inte att skriva namn, adress och e-mailadress i meddelandefältet. Det är viktigt att vi får din e-postadress, den behöver vi för att kunna meddela dig om när din prenumerationsperiod är på väg att ta slut.

Vi postar tidningarna löpande. Din första tidning kommer inom 7-10 arbetsdagar. Tänk på att även vår prenumerationsansvarige arbetar ideellt!

Utlandsprenumeration inom Europa kostar 450 kr för fyra nummer. För prenumerationer utanför Europa, skicka ett e-postmeddelande till prenumeration@tiningenbrand.se och fråga vilken avgift som gäller för dig.

För frågor som rör prenumerationer, adressändring etc: prenumeration@tidningenbrand.se