Uppgång & Fall

Avsnitt 24: Med sådana kamrater behöver man inga fiender

2019-09-03

I vårt tjugotredje avsnitt tar vi oss an Aron Etzler, Alexander Bengtsson, Mathias Wåg, Pewdiepie, vänstern relation till hederskultur, Vänsterpartiets internkultur, kolonialismens progressivitet, Patrik tinderliv efter senaste budgeten… oj så mycket vi hinner gå igenom i detta avsnitt av Uppgång och fall. Allt med utgångspunkt från det uteslutningsärende som Vänsterpartiet hann starta innan Amineh Kakabaveh lämnade partiet. Smaskigt och improviserat utan några förberedelser idag.

https://www.svtplay.se/video/23514030/min-sanning/min-sanning-sasong-12-avsnitt-1

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu