2024-06-13

Efter lite uppsnack pratar vi pratar nästan bara om Taiwan och dess försvarsförmåga i förhållande till Kinas militära kapacitet, Martin har läst en rapport från ett krigsspel (ett så kallat Kriegsspeil/War Game), medan Myran har följt upp snack i tidigare avsnitt om den kinesiska flottans tillväxttakt.

Stötta vår insamling till Friends of Hebron.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på Facebook, Instragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webshop
Stöd oss genom att bli medlemmar på Patreon och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu