2024-06-10

Följetongen om Tekniska museet avslutas med att vi varit på pressvisning av deras nya utställning skogen som vi recenserar i avsnittet. Detta med anledning av att det bara är en vecka kvar tills vi åker på klimataktion mot pappersmassaindustrin i Gävle. Vi snackar även lite nyheter, studentprotester på universiteten och besvarar frågan: Vem var egentligen ”street fighting man”?

För mer information om Allt åt alla Stockholm och vad vi gör så kan du följa oss på Facebook, Instagram och Twitter.

Om du är intresserad av att organisera dig med oss kan du mejla: stockholm@alltatalla.se
Stötta oss på Radio åt allas Patreon!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu