Radio åt alla

EU 2024 | Eld och rörelse #137: Kanske lite EU, men mest Georgien och Gaza

2024-05-30

Vi gästas av Rasmus Canbäck, som precis som vi misstänkt vet hur EU fungerar. Men vi pratar mest om Gaza och den georgiska agentlagen. I samband med det senare får vi även en uppdatering på vad som hänt med Micke från ”vinnarskalle rätt upp i rocky-tunneln”-avsnittet, sen hinner vi även med att recensera hur bra det är att åka helikopter, prata om dödsolyckan Irans fd. president råkade ut för, konflikten Armenien-Azerbajdzjan med mera. Och på något sätt hänger ändå allt ihop.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på Facebook, Instragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webshop
Stöd oss genom att bli medlemmar på Patreon och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu