Radio åt alla

EU 2024 | What’s Uppsala #16: What’s EUs kulturpolitik

2024-05-20

I detta avsnitt av Uppsalas främsta podd om kontinentalpolitik från ett vänsterperspektiv pratar Hanna, David och Kevin om EUs kulturpolitik och Uppsalas eventuella framtid som kulturhuvudstad 2029. Vi får också höra senaste nytt från Eurovision och Uppsalas folkomröstning, och slutligen en intervju med academics for Palestine Uppsala (@academicsforpalestine).

Följ oss på sociala medier:
Twitter (@aaauppsala)
Instagram (@aaa_uppsala)
Facebook (Allt åt alla Uppsala)
Stötta gärna Radio åt alla på Patreon!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu