Radio åt alla

EU 2024 | Eld och rörelse #136: Finns det en EU-armé?

2024-05-16

Nu har det blivit Eld och Rörelses tur att ta sig an EU-frågan, något som Martin gör motvilligt men grundligt, medan Myran gör det entusiastiskt men kanske något ytligare. Vi pratar också om hur det var i Malmö under Eurovision samt recenserar debattinsatsen från Vänsterpartiets fjärde namn på EU-vallistan.

Stötta vår insamling till Friends of Hebron.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på Facebook, Instragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webshop
Stöd oss genom att bli medlemmar på Patreon och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu