Radio åt alla

Eld och rörelse #135: Filmsnack ”Civil War” och nyhetssvep

2024-05-02

Vi har kollat på film! ”Civil war”, och vi ägnar andra halvan av avsnittet åt att diskutera den. Men först blir det ett nyhetssvep: Naziattacken i gubbängen, Iran-Israel och ballistiska robotar, och försvarsberedningens rapport, och dess cyberpunk-visioner.

Stötta vår insamling till Friends of Hebron.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på Facebook, Instragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webshop
Stöd oss genom att bli medlemmar på Patreon och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu