Radio åt alla

Vad händer, GBG? #34: Oskyddad i Jubileumsbadet

2024-04-15

I detta senaste poddavsnitt av din lokala Göteborgspodd om lokalpolitik i Göteborg så snackar vi om att det rödgröna kommunstyret utmanar friskolorna i Göteborg. Martin går igenom satsningarna på Frihamnen i allt från Jubileumsparkens bad till nya Frihamnskyrkan och vi pratar om att kommunstyret ångrar sitt stopp av privata aktörer i SFI.

Nyhetssvepet:
Göteborg toppar lista över världens mest hållbara städer
Därför luktar det cannabis i Brunnsparken
Kellys på Andra Långgatan begärs i konkurs
Prislappen för haveriet med Skeppsbron: 354 miljoner
Därför behöver stockholmare mer terapi än göteborgare

Följ Martin på Bluesky: @jslaibach.bsky.social

Följ Johanna på twitter: @kattvetare

Stötta Radio åt alla på Patreon!
Handla i vår Webshop!
Följ Radio åt alla på Twitter!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu