Radio åt alla

Mina drömmars stad? #20: AI-övervakad i tuben

2024-04-01

”Mina drömmars stad?” är en podcast om Stockholms lokalpolitik med inslag av önsketänkande om en stad för alla.

Plus och minus från regionpolitiken denna månad. Plus = Reformer i vården efter 16 år av högerpolitik, förra månaden var det avbolagisering och nu begränsas vårdbolagens etableringsrätt. Minus = AI-övervakning i tunnelbanan och hur kamerorna alltid varit en del av den privatiserade kollektivtrafiken.

För mer information om Allt åt alla Stockholm och vad vi gör så kan du följa oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Om du är intresserad av att organisera dig med oss kan du mejla: stockholm@alltatalla.se
Stötta oss på Radio åt allas Patreon!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu