Radio åt alla

Vad händer, GBG? #33: Domedag i GBG och intervju med Grunden

2024-03-14

I detta färgsprakande poddavsnitt av världens bästa podd om lokalpolitik i Göteborg så intervjuar vi Grunden om rätten till semesterlön i Göteborgs dagliga verksamhet. Vi pratar också om att tecknen visar att domedagen är nära i Göteborg med bränder på Liseberg, stormar och spårvagnsolyckor. Ordföranden för Moderaterna i Västra Götaland, Johan Abrahamsson, avgår för ”buskishumor” och dessutom: Varför är alla i kommunfullmäktige irriterade vid debatten om att ha en skärgårdssamordnare?

Skriv under göteborgsförslaget om semesterlön på daglig verksamhet.

Följ Martin på Bluesky: @jslaibach.bsky.social

Följ Johanna på twitter: @kattvetare

Stötta Radio åt alla på Patreon!
Handla i vår Webshop!
Följ Radio åt alla på Twitter!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu