Radio åt alla

Vad händer, GBG? #30: Slagsmål hos Frälsningsarmén

2023-12-07

Glad advent och Chanukka från din lokala Göteborgspodd!

I detta avsnitt pratar vi bland annat om olika motioner som har dykt upp i kommunfullmäktige. Ulf Kristersson påstår att i Sverige så stökar man inte, men hur väl stämmer det överens med Göteborg och dess historia? Samt delar vi ut presenter med rim!

Nyhetssvepet:
Hisingsbron vinner pris
Regeringen stöttar inte cykelgarage i Haga ovan jord
Vikingagravet vid Valhallabadet

Följ Martin på Bluesky: @jslaibach.bsky.social

Följ Johanna på twitter: @kattvetare

Stötta Radio åt alla på Patreon!
Handla i vår Webshop!
Följ Radio åt alla på Twitter!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu