Radio åt alla

Mina drömmars stad? #16: Åberopar synnerliga skäl

2023-12-04

”Mina drömmars stad?” är en podcast om Stockholms lokalpolitik med inslag av önsketänkande om en stad för alla.
Årets sista avsnitt är fyllt av budgetsnack från kommunen och regionen. Vi gläds åt beskedet att Region Stockholm går emot kommunallagen och presenterar en budget som går med 4 miljarder i underskott för att värna välfärden. Vi lär oss också vad som hände med den japanska maratonlöparen som försvann i Stockholm under OS 1912.
För mer information om oss och vad vi gör så kan du följa oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Om du är intresserad av att organisera dig med oss kan du mejla: stockholm@alltatalla.se

Stötta oss på Radio åt allas Patreon!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu