Radio åt alla

Värdet av pengar #9: Bidenomics ft. Max Jerneck

2023-11-22

I värdet av pengar pratar ekonomi-kunnarna Pontus och Li om aktuella händelser och leder oss genom kapitalismens snårigaste djungler.

I detta avsnitt gästas podden av Max Jerneck, utredare på Katalys. Tillsammans går vi igenom det ekonomis-politiska ramverk som i USA kommit att kallas Bidenomics, vad som krävs för en rättvis omställning av industrin, och vad en aktiv industripolitik kan erbjuda fackförenings-rörelsen.

Produktion: @ProducentKalle
Musik: WW Dödskalle

Stötta gärna oss på vår Patreon!
Handla gärna i vår Webshop!
Följ oss gärna på Twitter!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu