Radio åt alla

Vad händer, GBG? #28: ”Du tror väl inte det här är Dubai, eller?”

2023-11-09

I detta avsnitt pratar vi om följande: Johanna går igenom vad som är det roligaste i de rödgrönas förslag till budget 2023, kommunstyrelsens ordförande i Öckerö vill att kvinnor föder fler bara och slutligen reder vi ut den stora frågan: Vem är egentligen Karlatornsbyggaren Ola Serneke?

Nyhetssvep:
Planering av ny järnväg mellan Göteborg och Borås återupptas
Färska siffror: Kraftig ökning av vape på Öckerö
Stor vattenläcka i Majorna

Följ Martin på Bluesky: @jslaibach.bsky.social

Följ Johanna på twitter: @kattvetare

Stötta Radio åt alla på Patreon!
Handla i vår Webshop!
Följ Radio åt alla på Twitter!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu