Radio åt alla

Eld och rörelse #121: Henrik Bromander om Ljuset i Rojava, samt kort om Gaza

2023-10-19

Prenumerera: Spotify

Vi inleder med en uppdatering om situationen i Gaza och pratar framförallt om vad som kan legat bakom explosionen på al-Ahli al-Arab-sjukhuset. Huvuddelen av avsnittet är en samtal mellan Martin och Henrik Bromander, om den nya boken ”Ljuset i Rojava: min tid som frivillig i YPG” som Henrik har skrivit tillsammans med den Rojava-frivillige Anton Nilsson.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på Facebook, Instragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webbshop.
Stöd oss genom att bli patreon-medlemmar och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu