Radio åt alla

Eld och rörelse #120: !Extrainsatt! Öppet krig mellan Israel och Hamas

2023-10-10

Vi har fått flera förfrågningar om ett extraavsnitt angående utvecklingen i Israel-Palestina-konflikten, och här är nu ett sådant. Efter en kort genomgång av händelseförloppet de senaste dagarna, försöker vi dels förstå det i ett större geopolitiskt perspektiv, och dels fundera kring vad man kan ta ställning för, eller om man hellre ska försöka förstå processerna. Förhoppningsvis blev det inte bara klyschor.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.
Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webbshop.
Stöd oss genom att bli patreon-medlemmar och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu