Radio åt alla

What’s Uppsala #10: Angående ett ökat bostadsbyggande och samhällsutveckling i de tätorter utanför Uppsala stad som ligger utmed tågspåren Ostkustbanan och Dalabanan och minskat i Uppsala stad

2023-10-02

Äntligen är Uppsalas fråga i folkomröstningen klar. Det är bara synd att den är obegriplig, trots att den är formulerad av Sveriges tydligaste politiker (läs: Stefan Hanna). David, Hanna och Kevin försöker reda ut alla turer efter att frågan publicerades. Samtidigt har Uppsala hunnit drabbas av både gonorré och cyberattacker.

P.S. David vet att ledarskribenten i UNT heter Karl Rydå.

Följ oss på sociala medier:
Twitter (@aaauppsala)
Instagram (@aaa_uppsala)
Facebook (Allt åt alla Uppsala)
Stötta gärna Radio åt alla på Patreon!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu