Radio åt alla

Mina drömmars stad? #13: Klimataktion på din gata

2023-09-04

”Mina drömmars stad?” är en podcast om Stockholms lokalpolitik med inslag av önsketänkande om en stad för alla.
Anna och Calle diskuterar nyheter om tidöpartiernas angiverilagar och klimataktionernas roll i stadsrummet med anledning av den kommande aktionsveckan ”Week of action for social and climate justice”. Läs mer om vad som händer på www.weekofaction.se
För mer information om oss och vad vi gör så kan du följa oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Om du är intresserad av att organisera dig med oss kan du mejla: stockholm@alltatalla.se

Stötta gärna oss på vår Patreon!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu