Radio åt alla

Vad händer, GBG? #25: Bajs på Götaplatsen

2023-08-31

Det är permanent semester i våra huvuden och vi pratar om att det rödgröna vill få andra kommuner att ta emot nyanlända, ägaren av Öckerö-krogen Hamnens Restaurang har rivit sitt etablissemang och om bajsperformance på Drömmarnas Monument.

Missa inte Vad händer, GBG:s livepodd:
Fredag den 8 september
Kl. 17:30
På bar Potatisen (Värmlandsgatan 15)

Tack till ReturKultur för inspelningslokaler.

Följ Martin på Bluesky: @jslaibach.bsky.social

Följ Johanna på twitter: @kattvetare

Stötta Radio åt alla på Patreon!
Handla i vår Webshop!
Följ Radio åt alla på Twitter!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu