Radio åt alla

Eld och rörelse #115: Kupp i Niger och offensiv i Ukraina

2023-08-10

Prenumerera: Spotify

Sommarpoddandet fortsätter. Martin pratar om den ukrainska motoffensiven och varför den inte verkar gå så snabbt. Myran har läst endel på wikipedia om Västafrika och fransk neo-kolonialism. Lite korta semesterintryck från Polen hinns med, och Prigge dyker upp lite överallt.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webbshop.
Stöd oss genom att bli patreon-medlemmar och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu