Radio åt alla

Eld och rörelse #114: Glasögonormarnas revansch – Gramsci om krig

2023-07-27

Det är sommarpodd och Martin får hjälp av en gäst för att hålla ställningarna när Myran är på semester. Det blir rövarhistorier från Turin, vilda gissningar om Lenin, och svaret på frågan om vad Gramsci EGENTLIGEN menade när han pratade om hegemoni!

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webbshop.
Stöd oss genom att bli patreon-medlemmar och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu