Radio åt alla

Vad händer, GBG? #23: Får konstmuseum plats i Göteborg?

2023-07-03

Återigen ett avsnitt av din lokala Göteborgspodd! Varför är krögarna och politikernas så upprörda över konstverket på Götaplatsen? Kommer Göteborg vinna kampen om Eurovision? Hur motverkar Göteborgs kommunala fastighetsbolag HIGAB kulturlivet i staden? Och vilka konsekvenser får nedskärningarna i skolan?

Nyhetssvepet:
Göteborg tar hem andraplatsen i Spårvagns-EM
Fiskare i protest mot vindkraftsparker
De rödgröna vill sluta bry sig om Svenskt Näringsliv

Tack till ReturKultur för inspelningslokaler.

Följ Martin på twitter: @tweetsfranhalet

Följ Johanna på twitter: @kattvetare

Stötta Radio åt alla på Patreon!
Handla i vår Webshop!
Följ Radio åt alla på Twitter!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu