Radio åt alla

Mina drömmars stad? #11: Storstadskvaliteter som saknas

2023-06-26

”Mina drömmars stad?” är en podcast om Stockholms lokalpolitik med inslag av önsketänkande om en stad för alla.
En sommarkrönika om kulturpolitik och paralleller till nazityskland från Mikael. Därefter pratar Calle om stockholmspolitikens höghusdrömmar. Anna funderar på om Allt åt alla kan lura till sig ett högkvarter under täckmanteln av ett co-working space med ”estetik, själ och identitet”.
För mer information om oss och vad vi gör så kan du följa oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Om du är intresserad av att organisera dig med oss kan du mejla: stockholm@alltatalla.se

Stötta gärna oss på vår Patreon!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu