Radio åt alla

Värdet av pengar #7: Bubbla eller pyspunka?

2023-06-10

I värdet av pengar pratar ekonomi-kunnarna Pontus och Li om aktuella händelser och leder oss genom kapitalismens snårigaste djungler.

I dagens avsnitt har vi med oss vår vän Gustav Ingman för att prata om bostadsmarknaden, hur allmännyttan förändrats historiskt, hur staten inte längre kan genomföra ett miljonprogram, och framförallt när bostadsbubblan spricker.

Produktion: @ProducentKalle
Musik: WW Dödskalle

Stötta gärna oss på vår Patreon!
Handla gärna i vår Webshop!
Följ oss gärna på Twitter!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu