Radio åt alla

Mina drömmars stad? #10: Alltid va på väg

2023-05-27

”Mina drömmars stad?” är en podcast om Stockholms lokalpolitik med inslag av önsketänkande om en stad för alla.
Vi följer upp förra månadens avsnitt med en djupdykning i politiken kring Stockholms kollektivtrafik. Bland annat blir det en dragning av alla vändor i de fackliga konflikterna på tågen med Sekos avtalsförhandling och strejken som aldrig kom.
För mer information om oss och vad vi gör så kan du följa oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Om du är intresserad av att organisera dig med oss kan du mejla: stockholm@alltatalla.se

Stötta gärna oss på vår Patreon!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu