Radio åt alla

Eld och rörelse #107: Hamburgupproret och nyhetssvep

2023-05-18

Vi har ett nyhetssvep som berör Ukraina, Sudan, Palestina och Turkiet. Sedan fortsätter vi vår serie kring boken ”Väpnat uppror”, den här gången med experten Andreas, som hjälper oss att navigera kring Hamburgupproret.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webbshop.

Stöd oss genom att bli patreon-medlemmar och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu