Radio åt alla

Eld och rörelse #106: Varför är det krig i Sudan? Och vad gör Ranstorp med försvarsviljan?

2023-05-04

Avsnittet inleds med en recension av boken ”Ryska krigsskepp, dra åt helvete!”. Därefter har Myran en genomgång av bakgrunden till den nuvarande konflikten i Sudan, med strider mellan ”Rapid Support Forces” och Sudans armé. Hur ser kopplingarna till ryska Wagner ut? Vad är Hemedtis bakgrund? Varför exporterar man kakor med flygplan? Allt detta och mycket mer går vi igenom när vi försöker få grepp om konflikten.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webbshop.

Stöd oss genom att bli patreon-medlemmar och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu