Radio åt alla

Vad händer, GBG? #21: Civila knarkhundar i Borås

2023-04-24

I dagens avsnitt diskuterar vi lokala nyheter i Göteborgspolitiken och omnejd. Jacob pratar om att Öckerö kommun vill inskränka det traditionella Grankriget på öarna, Martin diskuterar varför vi behöver ett nytt sätt att se på bostadspolitiken och bostadsägande samt Johanna fördjupar sig i en mystisk fråga: Är Borås en del av Göteborg? Och vad händer egentligen i denna märkliga stad?

Nyhetssvepet:
Stopp för ombildningar i allmännyttan
Robert Hannah (L) vill riva Hammarkullen
Kommunstyret ägnar sig social dumpning
SJ ställer in alla tåg mellan Göteborg och Skåne
FI vill ta bort naken kvinna från rådhuset

Tack till ReturKultur för inspelningslokaler.

Följ Martin på twitter: @tweetsfranhalet

Följ Johanna på twitter: @kattvetare

Stötta Radio åt alla på Patreon!
Handla i vår Webshop!
Följ Radio åt alla på Twitter!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu