Radio åt alla

Eld och rörelse #105: Varje dag dör jag långsamt

2023-04-20

Vi bjuder på ett späckat avsnitt, dels en intervju med Rasmus Canbäck som pratar om konflikten i Nagorno-Karabach, sin nya bok och om uppfattningar bland armenier och azerer. Men först inleds avsnittet med ett längre nyhetssvep där vi pratar om utvecklingen i Sudan, och om de amerikanska hemliga dokument som läckte ut via en Minecraft-server. Vart finns Transkaukasus mest rasistiska skolböcker, varför är patrioter så glada i landsförräderi och vem är Sudans rikaste man? Allt detta söker vi svara på i avsnittet!

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webbshop.

Stöd oss genom att bli patreon-medlemmar och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu