Radio åt alla

Eld och rörelse #104: Marshall-planen

2023-04-06

Vi får besök av Li från Värdet av Pengar för att prata om Marshall-planen, det amerikanskt initierade projektet att återuppbygga Europa och sätta stopp för spridningen av kommunism efter andra världskriget. En fråga som blivit högaktuell med anledning av kriget i Ukraina. Hur kommer Ukraina byggas upp igen när kriget är över, av vem, och vad kommer vara villkoren? Vi får även lära oss att tulltjänstemän bränner runk-lego som vuxna män beställt på nätet.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i Allt åt allas webbshop.

Stöd oss genom att bli patreon-medlemmar och få tillgång till exklusivt content!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu