Radio åt alla

Mina drömmars stad? #8: Farbror blå i det blå

2023-03-15

”Mina drömmars stad?” är en podcast om Stockholms lokalpolitik med inslag av önsketänkande om en stad för alla.
Calle pratar om nyheten att polisen kommer drönarövervaka stora delar av Stockholm under våren och diskuterar vilka brottsförebyggande effekter som övervakning egentligen kan ha. Mikael gör ett resereportage från politiskt stormöte i Frankfurt och snackar sen lite om varför det fria vårdvalet suger.
För mer information om oss och vad vi gör så kan du följa oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Om du är intresserad av att organisera dig med oss kan du mejla: stockholm@alltatalla.se

Stötta gärna oss på vår Patreon!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu