Radio åt alla

Vad händer, GBG? #19: Civilklädda kontrollanter

2023-02-27

I detta avsnitt snackar Martin, Jacob och Johanna om de senaste nyheterna från lokalpolitiken i Göteborg. Martin diskuterar återigen om tåg och har intervjuat Pontus från Värdet av pengar. Jacob pratar om Västtrafiks avgående ordförande Peter Hermanssons förslag om civilklädda kontrollanter och Johanna tar oss igenom de senaste turerna i ombildningarna av Göteborgs allmännytta.

Tack till @EdvinAlpros för vår nya nyhetsjingel och till ReturKultur för inspelningslokaler.

Följ Martin på twitter: @tweetsfranhalet

Följ Johanna på twitter: @kattvetare

Stötta Radio åt alla på Patreon!
Handla i vår Webshop!
Följ Radio åt alla på Twitter!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu