Radio åt alla

Eld och rörelse #101: Ett år sen invasionen – intervju direkt från Ryssland

2023-02-23

Avsnittet handlar om att det är 1 år sedan den 24e februari 2022, då Rysslands krig i Ukraina tog en ny vändning med den invasionen bortom Krim och Donbas. Dels har vi lyssnat tillbaka på vårt avsnitt från den dagen och funderar på hur det sedan gick – vad hade vi rätt och fel om, och varför? Vi pratar även om Putins tal från den 21e februari nu i år och hur det såg ut i jämförelse med talet den 21 februari 2022, ett 1 år tidigare.

I den andra halvan medverkar Volodya Vagnar på direktlänk från Ryssland, han berättar bland annat om hur man märker a (och inte märker av) kriget i folks vardag och i stadsbilden i Moskva och S:t Petersburg.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.
Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i allt åt allas webbshop.

Stöd oss genom att bli patreon-medlemmar och få tillgång till exklusivt content!

https://www.patreon.com/alltatallamalmo

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu