Radio åt alla

Eld och rörelse #98: Polsk-Sovjetiskt hästkött

2023-01-12

Avsnitt är sponsrat av en sponsor. Eller kanske snarare köpt? Kalla det vad ni vill, vi pratar om det Polsk-Sovjetiska kriget, Martin har läst en bok i ämnet och Myran… har läst lite annat på Wikipedia. Det blir hästar och möss, utrensningar och inbördeskrig, Lviv och Vilnius.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.
Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i allt åt allas webbshop.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu