Radio åt alla

Eld och rörelse #97: Natural born killers – Vem är född att döda?

2022-12-29

Nej, avsnittet är inte ett kultursvep anno 1994 (avsnittstiteln är ett klickbait – haha, lurad!), utan vi pratar utifrån två olika böcker om huruvida det är ”naturligt” för människor att vilja gå i krig och döda varandra – eller inte. Denna muntra diskussion är inspelad på annandagen och har också en extra julig inramning, mycket nöje!

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.
Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i allt åt allas webbshop.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu