2022-12-22

I denna julspecial är det ledig stämning. Julmössorna är på och glöggen slurpas. Johanna läser kommunens framtidsspaningar om 2040 – kommer det bli att fascistisk diktatur i staden? Det nya tillskottet Jacob har hört göteborgsk engelska på Viva Sounds och Martin och Johanna ger presenter till Göteborgs politiker.

God Jul och Gott nytt år önskar Vad händer, GBG!

Följ Martin på Twitter: @tweetsfranhalet
Följ Johanna på Twitter: @kattvetare

Stötta ”Vad händer, GBG?” på Patreon.

Följ Radio åt alla
Twitter: @radio_at_alla
Instagram: @radio_at_alla

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu