Radio åt alla

Eld och rörelse #95: Kultur- och nyhetssvep, årets sjukaste avsnitt… men skitsamma!

2022-12-15

Martin har varit sjuk, och vi skyller på det för att förklara att avsnittet är något ostrukturerat. Det blir ett ovanligt långt nyhetssvep, som även innehåller några ovanligt korta inslag. Sen följer ett kultursvep, som inte är så mycket ett svep som en recension av Star Wars-serien ”Andor” och ett samtal om upprorskultur och Star Wars i allmänhet.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.
Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i allt åt allas webbshop.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu