Radio åt alla

Eld och rörelse #95: Kobane, Kina och live från Kiev

2022-12-01

Avsnittet börjar med en halvtimmes nyhetssvep där vi pratar om Turkiets angrepp mot Rojava och protester i Kina, och fortsätter sedan med intervju med en distansinterjuv med Volodya Vagner som berättar om hur läget är i Kiev och vad människor där tänker och säger.

Vill ni fördjupa er i protesterna i Kina, kan ni läsa den här rapporten som beskriver kampen på Foxconn-fabriken (google translate funkar bra), eller någon av de här artiklarna som båda handlar om branden och kommentarerkinesisk social media. Och här hittar ni SRs Kinapoddens extrainsatta avsnitt.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal. Volodya Vagner twitter finns också på twitter!
Vill ni köpa en Eld och rörelse-tröjan hittar ni den i allt åt allas webbshop.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu