Radio åt alla

Eld och rörelse #93: Påverkansoperation eller matkrig?

2022-11-03

Frysmat, hästmat, matkrig, krigsmat, mathäst? I det sista avsnittet i vår strategi-begrepps-skola försöker vi reda ut begreppet påverkan, och diskuterar mat på både individuell och global nivå. Det blir även ett kort nyhetssvep där vi pratar lite om Ukraina och Brasilien.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.
Ni hittar den nya Eld och rörelse-tröjan i allt åt allas webbshop.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu