Radio åt alla

Eld och rörelse #92: Vem är rädd för bomben?

2022-10-20

Nyhetssvepet fokuserar på Syrien och Iran, medan det tänkte huvudämnet för avsnittet är Avskräckning som militär strategi, del 5 i vår lilla strategi-skola. I praktiken blir det dock mer snack om drönare, Lars Wilderängs boktitlar, brosprängarteorier och kriget i Ukraina.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.
Ni hittar den nya Eld och rörelse-tröjan i allt åt allas webbshop.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu