Radio åt alla

Eld och rörelse #87: Utnötningskrig och Ukraina

2022-09-08

Det är dags för den tredje delen i vår miniserie om krigs-strategier, vilket betyder att vi kommit halvvägs! Vi återvänder också ännu en gång till Ukraina och Khersonoffensiven, men hinner också med en kort utläggning om hur mycket nazism det finns inbakad i en kardemummalängd.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.
Ni hittar den nya Eld och rörelse-tröjan i allt åt allas webbshop.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu