Radio åt alla

Vad händer, GBG? #14: Intervju med Daniel Bernmar (V) och valupptakt

2022-09-06

(V)al Upptakts Extra (V)aganza! I detta avsnitt intervjuar vi Vänsterpartiets kommunalråd och gruppledare Daniel Bernmar om Vänsterpartiet Göteborgs politik och möjligheter i valet. Kommer V bli näst största parti i Göteborg? Kommer V kunna genomföra sina program tillsammans med Socialdemokraterna? Och vad tycker egentligen Daniel Bernmar om Halv Special? Vi talar även om Axel Darviks senaste bostadsskandal. Dessutom har Johanna gjort ett alldeles eget valstugereportage.

Följ Martin på Twitter: @tweetsfranhalet
Följ Johanna på Twitter: @kattvetare

Stötta ”Vad händer, GBG?” på Patreon.

Följ Radio åt alla
Twitter: @radio_at_alla
Instagram: @radio_at_alla

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu