Radio åt alla

Eld och rörelse #81: Livepodd inspelad på Amalthea Bokkafé – Natofrågor

2022-06-30

Nu är det sommar och sommar-kvalité på avsnitten! Här kommer en inspelning från vår livepodd på Amalthea Bokkafé. Upplev Myran ASMR-äta och hör alla felsägningar vi i vanliga fall klippt bort, publikens sorl och Martins vattenpaus. Om du lutar dig tillbaka och sluter ögonen kanske du rent av kan känna en fläkt av luft mot din kind, så där ljum och go som den blir en varm sommardag när 25 personer klämt ihop sig i ett stängt litet rum för att lyssna på två poddapor…

Köp vår tröja för att stötta podden!

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Stötta gärna Allt åt alla Malmö via Patreon, eller stöd progressiva vänsterkrafter i Ukraina genom att swisha vår insamling för Sotsialnyi Rukh (”Sociala rörelsen”) på 1234055489, märk swishen UKRAINA.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu