Eld och rörelse #73: Om krisen kommer

Ett ordinarie avsnitt bland alla extraavsnitt, även om vi inte helt släpper Ukraina. Vi gästas av Sveriges främste expert på Zombieöverlevnad, som också har en och annan tanke om beredskap i allmänhet: Herman Geijer. Hur kan man förbereda sig inför olika krissituationer, vad är galet i prepper-hobbyn, och vem av Martin och Myran har rätt inställning till potatis? Detta är bara en liten del av innehållet i dagens avsnitt.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Stötta gärna Allt åt alla Malmö via Patreon, eller stöd progressiva vänsterkrafter i Ukraina genom att swisha vår insamling för Sotsialnyi Rukh (”Sociala rörelsen”) på 1234055489, märk swishen UKRAINA.