Radio åt alla

Eld och rörelse #72: !Extrainsatt! Krig i Europa – del 8

2022-03-23

Efter en kort lägesuppdatering pratar vi om sanktioner och deras effekter, med inte mindre än två olika gäster:
Rasmus Fleisher och Volodya Vagner. Rasmus har bekantat sig med en nyutgiven bok, ”The Economic Weapon – The Rise of Sanctions as a Tool of Modern War”, av Nicholas Mulder som behandlar de ekonomiska sanktionernas historia och hur de utvecklat sig till att bli en allt viktigare del av krig, och Volodya delar med sig av sina tankar ok effekterna inte bara i Ryssland utan även på närliggande länder i centralasien.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Stötta gärna Allt åt alla Malmö via Patreon, eller stöd progressiva vänsterkrafter i Ukraina genom att swisha vår insamling för Sotsialnyi Rukh (”Sociala rörelsen”) på 1234055489, märk swishen UKRAINA.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu