Slutet på världen – slutet på månaden, #1 2022 i brevlådan i maj!

Brand #1.2022 med tema “Slutet på världen – slutet på månaden” kommer i brevlådan i maj. I början av hösten släpper vi Brand #2-3.2022, ett fullspäckat dubbelnummer med teman vi ser väldigt mycket fram emot att avslöja senare i vår.

En kommentar på “Slutet på världen – slutet på månaden, #1 2022 i brevlådan i maj!

  1. Hur funkar det med temana egentligen? Jag tänker att man får reda på temat och designen och så kommer tidningen inte långt efter det. Jag tänker att nästa eller nästnästa tidnings tema skulle kunna vara i slutet i varje nummer så kan läsare skicka in egna texter. De ni tycker är bra tar ni med. Ni skriver att man kan skicka in texter och det är jättebra, mer hur vet man om det passar i numret som ska komma? Om man nu ska köra på temagrejen alls. Kanske ska halva vara tema och så är andra hälften aktuella händelser och nyheter oavsett tema. Jag bläddrade nyligen i Brand från 1990-talet och det var najs att se de kortare notiserna med nyheter och kamp. Mer anarki!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.