2021-12-06

Rekreation (substantiv): återfödelse, nyskapelse, vila, uppfriskning, förströelse, tidsfördriv: ofta konkretare.

I Rekreation djupdyker vi i vår samtid, dåtid och framtid. I dagens avsnitt börjar vi undersöka staden som mötesplats. Vad är staden, varför är den viktig i politisk kamp, vad har något av det här att göra med internet-memes, och blir det någon topplista av favoritstäder?

Följ oss på Twitter @producentkalle & @martingatos

Tack till GRK för titelspåret

Annan musik som spelas i avsnittet
Sly & The Family Stone – Everyday People
Melanie – Beautiful People
Moondog – I’m This, I’m That
Lou Reed – Walk on the Wild Side
Charlift, Dan Carey – Sidewalk Safari (Dan Carey Dub Mix)

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu