2021-10-14

Rekreation (substantiv): återfödelse, nyskapelse, vila, uppfriskning, förströelse, tidsfördriv: ofta konkretare.

I Rekreation djupdyker vi i vår samtid, dåtid och framtid. I dagens avsnitt diskuterar vi begreppet sammansättning och hur vi genom att förstå hur vi sätts ihop i kapitalismens produktiva processer även kan lära oss hur vi kan skapa nya världar bortom den redan existerande. Till vår hjälp har vi även Lovina från Gigwatch.

Följ oss på Twitter @Producentkalle & @Martinkattten

Tack till GRK för titelspåret

Annan musik som spelas i avsnittet:
Rino Gaetano – Ma il cielo è sempre più blu
Shilpa Ray – Add value add time

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu